helgen!!

godmorgon på er! om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad det är för dag idag, känns som en död söndag typ.
 
och jag har verkligen hamnat sjukt mycket efter med bloggandet, vill ni veta anledningen? jo min usbsladd till mobilen är totalt borta, det är feting tråkigt!
 
men nu så måste jag berätta typ hela helgen, suck.. menmen. i fredags var det ju midsommar, hade en sjukt mysig dag med david och felizia och självklart familjen också, träffade fler människor sen på kvällen, gick på en fest, som jag snacka med, schyst typ!
 
i lördags så kom felizia, david och perry hit för att sova över, snacka rätt mycket, och kollade på en film! och juste åt på svanberga pizzeria också! mitt minne är cp idag så svårt att komma ihåg bara.
 
i söndags, omg trodde det var söndag idag, men nej det är ju tisdag! :o äh kommer inte ihåg ett från i söndags, tror jag gjorde ingenting.
 
och nu är det bara måndag kvar! träffade upp leila och erica i norrtälje för att fixa lite grejer, vi åt på kina resturang, mums! sen så drog vi hem och bara chilla, haha eller? + att tanicha kom över! blev massa jävla snack och haha d***k* också! sjukt nice fast jag mådde som fan hela kvällen, brukar inte må dåligt av det vafan. men iaf hade vi skit roligt!
 
har tagit lite bilder från i fredags från felizia!
 
 
puss ♥
 
 
 

Kommentera här: